Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech keert eerder terug bij Ajax wegens knieklachten

Hakim Ziyech keert eerder dan de bedoeling was terug in Amsterdam. Hij verlaat de Marokkaanse ploeg met knieklachten en laat de oefenwedstrijd tegen Tunesië aan zich voorbij gaan.

18 november 2018 - 14:09
ziyech-1200-klachten
Hopelijk vallen de fysieke ongemakken mee voor Ziyech © Ajax Images

Hoe ernstig de fysieke klachten precies zijn is vooralsnog onduidelijk, maar gezien het drukke schema van Ajax wordt geen risico genomen met de spelmaker. Hij meldt zich, zo communiceert Ajax, maandag bij de medische staf van de club. Daar wordt bekeken hoe of wat. Noussair Mazraoui blijft uiteraard wel gewoon bij de nationale ploeg en keert na de wedstrijd tegen Tunesië terug.

Hopelijk is Ziyech op tijd hersteld voor hervatting van de eredivisie op zaterdag 24 november. Dan gaat Ajax richting het traditionele avondje NAC in Breda. Kort daarop stappen de Ajacieden alweer in het vliegtuig richting Athene voor de belangerijke Champions League wedstrijd tegen AEK. Deze staat voor dinsdag 27 november op de rol. Kortom: een fitte Ziyech zou best fijn zijn.

Het is voor de middenvelder wel bijzonder jammer dat hij de nationale ploeg moet verlaten, want hij zat er lekker in, zeg maar. Dankzij twee doelpunten van Ziyech won Marokko vrijdag nog van Kameroen, waar Andre Onana de ballen van zijn teamgenoot twee keer uit het net mocht rapen. Daar zal nog best wat over heen en weer geappt zijn, denken wij.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >