Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Was jij van de partij bij Benfica-uit? Vul de enquête in!

Behalve voorpret hebben we nog een dingetje dat kan uitgroeien tot vaste prik. We hebben het hier over het invullen van een enquête. Ten eerste om ervaring te delen, maar ook zodat er dingen verbeterd kunnen worden. Tijd voor de editie van Benfica-uit!

12 november 2018 - 16:19
enquetebenficacar
Lissabon was leuk, maar niet alles was koek en ei. © De Brouwer

De Ajacieden wisten met kunst- en vliegwerk een punt te veroveren in Lissabon en dit ene punt kan wel eens van grote waarde blijken te zijn. Er blijft nu immers een marge van vier punten in stand, waardoor het uitzicht op plek twee levensgroot is en blijft.

We stonden met 3162 Ajaxsupporters de pogo te dansen om dit te vieren, maar het was niet allemaal koek en ei. Er was ingrijpen van de politie op het vak nodig om wat orde te herstellen, maar je kunt ook best wat vraagtekens plaatsen bij de dingen die gebeurden.

Dit is jouw kans om je zegje te doen, want voor het tweede seizoen op rij organiseert Football Supporters Europe (kortweg FSE) na iedere speelronde een enquête. Vorig seizoen hadden we hier helaas niets aan, nu kunnen we doorgeven wat we vinden en vonden van Benfica-uit.

FSE is belangenbehartiger van voetbalsupporters kriskras verspreid door Europa en, niet geheel onbelangrijk, gesprekspartner van de Uefa. Het heeft dit absoluut zin om deze enquête in te vullen. Met de dingen die naar voren komen, kan FSE aan de slag.

Je kunt bij dingen om mee aan de slag te gaan, denken aan gekke regelingen, apart gedrag van de politie of dure kaartjes, maar ook het opstellen van minimale eisen waaraan uitvakken op Europees niveau moeten voldoen.

Om zulke zaken te bespreken met de UEFA is er eerst input nodig. Aangezien er 3162 Ajacieden van de partij waren in Portugal en een supporter nooit om een mening verlegen zit, verwachten we de nodige respons.

Vul deze enquête dus in! Het is overigens een serieuze enquête en je moet er eventjes tien minuten voor gaan zitten, maar dit is een kleine investering als je het meemaken van Europese awaydays in de toekomst alleen maar prettiger voor jezelf kunt maken.

Deel deze enquête dan ook gerust met je vrienden en vriendinnen. Hoe meer deelnemers, des te beters!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >