Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel Excelsior-uit en meer in onze SV Ajax-poule!

Het is alweer tijd voor de laatste speelronde voor een periode met interlands. Voorlopig is dit dus de laatste keer om te bewijzen hoe goed jullie voorspelkunsten zijn! Voorspel via onze SV Ajax-poule de uitslagen van Excelsior - Ajax en andere duels. De beste voorspellers winnen mooie prijzen!

10 november 2018 - 14:15
poulesexccar
Welke goede voorspeller staat straks net zo te juichen als Tadic? © Pro Shots

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie meedoen met een ouderwetse poule en wel die van SV Ajax! Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten.

Als je bijvoorbeeld alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Zo gaat het er dus om of jij goed in de glazen bol kunt turen.

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken. De complete speelronde kun je als voetbalkenner goed proberen te voorspellen. Jij vult toch ook winst in voor het ongenaakbare PSV? Maar lukt het Heracles Almelo om Feyenoord te verslaan?

Voor PEC Zwolle - Willem II kun je geen punten meer krijgen omdat die wedstrijd al is gespeeld. Maar als jij het bij de overige wedstrijden een beetje goed doet, heb je dat zo weer ingehaald! Als je vanavond voor 18.30 uur alle uitslagen invult, dan zit je goed.

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen!

Wat moet je doen? Download onze app en ga in het menu (Android) naar Poules of klik op het tabje 'Poules' als je op een iPhone of iPad werkt. Log in met je lidnummer en de rest wijst zich vanzelf. Als je achter je pc wilt meedoen, maak dan gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Wederom wensen we jullie succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >