Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: hoe kun je Ajax op Griekse bodem volgen?

Zijn jullie al een beetje zenuwachtig voor dingen die komen gaan? Wij wel! Ajax kan zowel in de Youth League als in de Champions League uitstekende zaken doen. Het mooie is dat je veel ook goed kunt volgen. Check hier hoe!

27 november 2018 - 13:02

Om te beginnen staan AEK Athene onder 19 en de leeftijdsgenoten uit Amsterdam tegenover elkaar. De aftrap van dit duel is om 14.00 uur (Nederlandse tijd). Het heenduel op De Toekomst was een makkie voor de ploeg van coach John Heitinga. Het werd liefst 6-0.
 
De verrichtingen van de talenten zijn rechtstreeks te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax. Dat is best leuk en zie het als een voorgerechtje op het hoofdmaal als de ploeg van Erik ten Hag in actie komt.
 
Het Spyridon Louis staat uiteraard wel vol camera’s, zodat televisiekijkend Nederland de verrichtingen van Ajax prima kan volgen. Hopelijk zien we met z'n allen hoe de Ajacieden in het Olympisch Stadion een plekje bij de beste zestien ploegen van Europa veilig stellen. Dat zou wat zijn!
 
Allereerst is er natuurlijk de reguliere uitzending van Veronica. Die begint om 18.00 uur al met voorbeschouwen op het treffen tussen AEK en Ajax. De wedstrijd start een klein uurtje later, 18.55 uur om precies te zijn.
 
Trek je het commentaar bij Veronica slecht, dan kun je altijd nog schakelen naar de hoofdsponsor van Ajax. Op het betaalkanaal Ziggo Voetbal staat Ajax geprogrammeerd. Een voorbeschouwing zit er niet in, aangezien de uitzending start om 18.50 uur. Je kunt de wedstrijd via Ziggo Go ook los bestellen. Tegen een inleg van 3,99 euro kun je Ajax dan volgen op pc, laptop, tablet of zelfs telefoon.
 
De vijfde speelronde in groep E kun je ook volgen via de radio, zodat je het beeld erbij zelf kunt fantaseren. De mannetjes van NPO Radio 1 zijn van de partij en hebben hun microfoon in de bagage gestopt, zodat ze in Nederland op de radio zijn te horen. Radio is altijd spannend!
 
Om dingen mee te krijgen die reguliere media laten liggen, doe je er uiteraard verstandig aan om ons van @ajaxlife te volgen. Dit kan wat social media betreft Twitter, Facebook en Instagram. Het digitale thuis ken je natuurlijk al, anders las je dit bericht niet.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >