Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden klaren klus tegen Benfica?

Erik ten Hag duwde 21 spelers in het vliegtuig naar Portugal, maar kan er slechts elf opstellen voor de loodzware klus tegen Benfica. Help jij de trainer een handje?

07 november 2018 - 11:35
tenhagself-1200-benfica-uit
Aardig moment bij de training: supporters klappen voor Ten Hag. © Pro Shots

We hopen allemaal op weer een mooie Champions League-avond, want vooralsnog kan het allemaal niet op voor Ajax in Europa. De ploeg van Ten Hag staat er uitstekend voor in groep E, maar het is natuurlijk wel zaak om dat zo te houden.

De vraag is met welke elf spelers Ajax aan de aftrap verschijnt. Carel Eiting bleef met een kwetsuur achter in Amsterdam, maar verder is nagenoeg iedereen fit, afgezien van de langer geblesseerden. Ook Vaclav Cerny hoort er weer echt bij en stapte in het vliegtuig, al zou de Tsjech ook nog een plekje op de tribune kunnen krijgen.

Ten Hag liet zich tijdens de persconferentie richting de wedstrijd niet in de kaarten kijken. Speelt Kasper Dolberg? “Dat kan.” Of speelt Dusan Tadic zomaar in de spits? “Dat kan ook.”

Verder is het natuurlijk weer interessant om te zien of Donny van de Beek een basisplek krijgt toebedeeld of juist niet. En als dat zo is, ten koste van wie gaat dat dan? Weer David Neres? Ten Hag is de man die de antwoorden heeft, maar via onze app kun jij de trainer heel bijdehand voorzien van een stukje advies.

Via onze app zit jij namelijk aan het roer en bepaal jij de opstelling. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw ingenieuze vondsten via sociale media met de toevoeging #tenhagself.

We zijn reuze benieuwd naar hoe jij Ajax richting de laatste zestien van de Champions League dirigeert.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >