Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zie jij Ajax winnen van Excelsior?

We gaan van groot naar klein, maar aan de belangen verandert niets: Ajax moet winnen! Dit keer van Excelsior. Na een goed resultaat – met minder spel – tegen Benfica (1-1) doemt als vanzelf de grote vraag op: welke elf spelers krijgen van jou het vertrouwen?

10 november 2018 - 13:44
hagselfexccar
Wordt het opnieuw Tadic in de spits of toch weer een andere variant? © Pro Shots

Erik ten Hag koos in Lissabon voor de Bayern-variant. Dat wil zeggen: er werd gevoetbald met Dusan Tadic in de punt van de aanval, terwijl de echte spitsen op de bank zaten. Gebeurt dat tegen Excelsior opnieuw? Wij zetten ons geld er niet op in.

Misschien gaan we wel mee met de variant die jij bedenkt! Jij kunt de trainer van advies voorzien door jouw eigen Ten Hags elf op te stellen. Dit alles is mogelijk in onze app. Wij zijn uiteraard benieuwd naar jullie opstellingen!

Het kan trouwens zomaar zijn dat Frenkie de Jong beschikbaar is voor Excelsior-uit. We menen de dribbelaar te spotten in een fotoverslag van de zaterdagtraining op het digitale thuis van Ajax. Al weten we nog niets zeker. Het zou wel fijn zijn als Frenkie van de partij is!

Hoe dan ook, met of zonder Frenkie... Open onze app, ga naar het tabblad 'de tribune' en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactiek via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

Succes!

https://twitter.com/Rubenski_7/status/1061201206683537409

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >