Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe haal jij de laatste zestien van de CL?

We weten allemaal wat er op het spel staat voor Ajax op Griekse bodem. Bij winst hoort Ajax bij de zestien beste clubs van Europa. Maar hoe te winnen zonder Hakim Ziyech en Nico Tagliafico?

27 november 2018 - 10:47
tenhagself-1200-aek-uit
Ten Hag wordt tijdens de laatste training nagestaard door de meegereisde Ajaxsupporters. © Pro Shots

De Marokkaan en Argentijn zijn immers twee sterkhouders, maar door een blessure en een schorsing moet het duo toekijken. Hoe gaat Erik ten Hag dat positioneel oplossen? Maar waar wij nou nieuwsgierig naar zijn: hoe zou jij dat doen?
 
Wij herinneren ons nog hoe Max Wöber speelde in Kiev op de plek van Tagliafico. De Oostenrijker oogstte complimenten, dus wij kijken er niet van op als deze zet wordt herhaald. Of schuift Daley Blind op naar links...?
 
De kracht van dit Ajax is dat het niet gelijk compleet instort als eens een speler ontbreekt. Ook in Breda waren twee invallers belangrijk met ieder een treffer. Misschien maakte Zakaria Labyad wel zo veel indruk op je dat je hem in Athene een basisplaats gunt.
 
Hoe dan ook, dat is allemaal aan jou. In onze app kun je namelijk je eigen opstelling in elkaar zetten. Dat is hartstikke makkelijk. Heb je de app nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon.
 
•    Klik hier om onze app te downloaden
 
Open vervolgens de app, ga naar het tabblad 'de tribune' en kies de juiste wedstrijd uit. Kies vervolgens jouw favoriete formatie en sleep de spelers naar de juiste plek.
 
Gemakkelijk toch? Helemaal geinig is dat je jouw tactische meesterzetten via sociale media kunt delen met de hashtag #tenhagself. Geheid dat dit de nodige discussie met andere Ajacieden oplevert. Altijd mooi.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >