Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

OV-staking zorgt voor problemen bij vervoer naar vliegveld Athene

Ajacieden, nogmaals opgelet! Er is voor woensdag een staking aangekondigd wat betreft het openbaar vervoer in Athene. Dit kan voor problemen zorgen onderweg naar het vliegveld, voor de vlucht terug naar huis.

27 november 2018 - 10:12
stakingovathcar
Een scootertje pakken is natuurlijk ook nog altijd een uitkomst! © De Brouwer

Wij werden gewaarschuwd door een taxichauffeur en zoals je weet, hebben taxichauffeurs altijd de allerbeste bronnen. Die weten dingen. Wij hebben begrepen dat er geen metro's rijden en ook de buschauffeurs staken, waardoor je waarschijnlijk bent aangewezen op een taxi.

Een taxi pakken richting vliegveld is op zich geen probleem, maar hou er rekening mee dat het nogal druk kan zijn onderweg. Zorg dat je ruim op tijd vertrekt, want het kan best een tijdje duren voordat je de stad uit bent. Het zou zonde zijn als je daardoor in de problemen komt met je vlucht.

Onze taxichauffeur rekent erop dat woensdag een drukke dag voor hem wordt, met volop ritten. We weten niet of de centrale alle verloven heeft ingetrokken, maar wel dat je nogal wat vertraging kunt oplopen onderweg van stad naar vliegtuig. Hou hier dus rekening mee!

Vertrek iets eerder om een buffertje in te bouwen als het onderweg echt niet opschiet. En mocht je onverhoopt nogal vroeg op de luchthaven zijn, dan kom je daar ook de tijd wel door.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >