Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Nieuw: Schrijf je in voor het SV Ajax Zaalvoetbaltoernooi!

Toffe dingen! Speciaal voor onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare organiseren we een zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 22 december. Wint jouw team de schaal?

12 november 2018 - 12:26
zaalvoetbaltoernooi-1200
Lekker voetballen als Ajaxsupporters onder elkaar is dikke prima! © De Brouwer

Ons vaste voetbaltoernooi in de JC Arena is al een groot succes, dus breiden we de zaken uit. We organiseren nu ook een zaalvoetbaltoernooi. Ben je lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Schrijf je dan nu in via het formulier hieronder! Als gevolg van wat afmeldingen hebben we slechts nog plekken over voor leden van Ajax Life.

In totaal kunnen 160 leden zich inschrijven voor dit toffe evenement. Aangezien je lid bent van Supportersvereniging Ajax is deelname helemaal gratis!

Even wat praktische info: het toernooi vindt dus plaats op zaterdag 22 december en begint om 10.15 uur. We verwachten dat de finales rond 15.15 zijn gespeeld. De wedstrijden worden gespeeld in het zalencomplex op Borchland (achter sportpark De Toekomst). Een week voor het evenement krijg je van ons een uitgebreide e-mail met alle info.

Wil je iemand meenemen? Dat kan! Elk lid mag een introducé meenemen in dezelfde leeftijdscategorie. Je bent dus nooit alleen, maar dat ben je sowieso niet met allemaal Ajaxsupporters om je heen!

Oh, enne, toeschouwers zijn van harte welkom! Zorg dus dat de tribunes lekker vol zitten! Alle beetjes helpen om jouw team naar de kampioensschaal te stuwen.

Wil je ook meedoen? Word dan snel lid van Supportersvereniging Ajax!

[gravityform id="158" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >