Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Moe maar voldaan bereikt De Ligt de laatste zestien van de CL!

Zo zeg, wat een avond! We gaan de uitwedstrijd tegen AEK Athene niet bepaald snel vergeten. Er zijn genoeg redenen aan te voeren waarom dit zo is. Waar zullen we eens beginnen? Nou, het feit dat Ajax zich heeft geplaatst voor de laatste zestien in de Champions League!

27 november 2018 - 23:08
ligtwallcar
Scroll snel door om onze variant hierop van de wallpaper te scoren! © Pro Shots

Het lukte de Ajacieden om AEK op eigen veld met 0-2 te verslaan. De overwinning kwam ietwat moeizaam tot stand, maar je kwalificeert je ook niet zomaar voor de knock-outfase op het hoogste platform. Als het zo gemakkelijk was, hadden we niet dertien jaar op herhaling hoeven wachten.

De wallpaper met Matthijs de Ligt in de hoofdrol spreekt boekdelen. De aanvoerder heeft echt zijn best moeten doen. Je ziet een mooie mix van blijdschap en opluchting. Hij is voldaan. De missie is geslaagd. Het is tijd om uit te blazen. En feest te vieren met de meegereisde aanhang.

Er zijn wat mensen die De Ligt bepaalde woorden – uitgesproken op basis van een onvolledig verhaal – kwalijk nemen, maar het is echt beter om je energie ergens anders voor te gebruiken. Wees blij dat Ajax zich heeft geplaatst voor de laatste zestien en met zo'n uitstekende aanvoerder.

Het is zo'n mooie, sprekende plaat dat wij 'm hebben omgetoverd tot wallpaper. Een succesje moet je vieren en ook al wint Ajax geen tastbare prijs, op deze Europese campagne mag je trots zijn. Dit kun je doen door deze foto in te stellen als achtergrond van je mobiele telefoon, hebben we 'm voor gemaakt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >