Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jong Ajax zakt verder weg op de ranglijst na verlies tegen MVV

Jong Ajax heeft weer geen driepunter weten te scoren. Op het eigen Sportpark de Toekomst verloren de beloften met 1-0 van MVV Maastricht. Daarmee staat de ploeg van Michael Reiziger nu op een teleurstellende dertiende plaats.

24 november 2018 - 10:13
Jaj1
Teun Bijleveld in duel met Anthony van den Hurk. © Pro Shots

Jong Ajax begon scherp aan de wedstrijd en creëerde al gelijk de mogelijkheid om op een vroege voorsprong te komen, maar Noa Lang schoot de bal hard over het doel van de bezoekers.

Precies toen Jong Ajax aanspraak maakte op de openingstreffer, lag de bal opeens aan de andere kant van het veld in het netje. Koen Kostons mocht namens de bezoekers aanleggen voor een vrije trap en liet Dominik Kotarski kansloos met een fraai schot in de korte hoek.  

Na rust ging Jong Ajax op zoek naar de gelijkmaker, maar echt gevaarlijk werden de Amsterdammers niet. Kansen voor onder andere Dani de Wit, Danilo Pereira en Kaj Sierhuis werden niet afgemaakt. Ook de ingebrachte Azor Matusiwa – die na maanden blessureleed weer zijn rentree maakte – wist het tij niet te keren.

Door het verlies tegen MVV zakt de ploeg van Michael Reiziger terug naar een teleurstellende dertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week vrijdag gaat Jong Ajax op bezoek bij FC Twente. Hopelijk weten de beloften daar meer dan alleen een broodje beenham te scoren.  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >