Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen NAC-uit

Wat kunnen twee weken zonder clubvoetbal lang duren... Maar het is weer achter de rug, er staat weer een wedstrijd van Ajax voor de deur. Een Avondje NAC nog wel, altijd gezellig! Er gaan in totaal 750 Ajaxsupporters naar Breda.

23 november 2018 - 18:04
nacinfocar
Na twee weken thuis zitten mogen we weer op pad! © De Brouwer

Die groep van 750 uitsupporters moet wel even opletten. De aftrap is zaterdag al om 18.30 uur en dit betekent dat je ’s middags ook niet al te veel plannen moet maken, omdat je wel bijtijds moet verzamelen en/of instappen.

Er is sprake van een verplichte buscombi richting Rat Verlegh Stadion en we hebben dus helaas maar weinig vrijheid. Als de Johan Cruijff Arena jouw vertrekpunt is, moet je zorgen dat je tussen 15.15 en 15.45 uur aanwezig bent bij ingang Noord B.

Je kunt gratis parkeren bij Borchland, vanaf waar het een minuutje of tien lopen is naar de ingang voor het scannen en fouilleren. Hou het wel netjes bij Borchland, want als het een groot rommeltje wordt, kunnen we hier in de toekomst misschien niet meer staan.

Er zijn ook andere mogelijkheden om naar Breda te gaan. Je kunt opstappen op de alternatieve opstaplocatie of plaatsnemen in een SV Ajax-bus. Is dit het geval? Ons advies luidt dan om je mailbox te checken voor specifieke instructies.

Tot in Breda!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >