Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Excelsior-uit

Van groot naar klein. Zo kun je de overgang die Ajax staat te wachten het beste omschrijven. Van Estadio da Luz naar Woudestein. Dit is wat Ajax staat te wachten, evenals het uitvak. Wij hebben informatie voor de Ajacieden die hun club (weer) achterna reizen.

09 november 2018 - 15:57
excinstapcar
Vorige keer was het erg lekker weer tijdens Excelsior-uit. © De Brouwer

Het kan bijna niet anders of we komen op Woudestein alleen maar Ajaxsupporters tegen met voorrang op hun uitkaart, want de weinige kaartjes waren binnen de kortste keren uitverkocht. Er zijn in totaal vierhonderd supporters van de partij in Rotterdam.

De aftrap is zondag om 14.30 uur en vanaf dat moment moet Ajax werken aan slechts een mogelijke uitkomst: winst! Ten koste van alles moeten de drie punten mee terug naar Amsterdam. Hopelijk komt het allemaal in orde.

Als het moet, kan het uitvak natuurlijk altijd nog de helpende hand bieden. Zorg alleen wel dat je bijtijds op de afgesproken plek staat, voor vertrek naar het onderkomen van Excelsior. Opstappen kan bij ingang Noord B van de Johan Cruijff Arena, tussen 11.30 en 12.15 uur.

Als je wilt, kun je zondag gratis parkeren op Borchland. We hoeven verder niet uit te leggen dat je vanaf daar tien minuten moet wandelen, want dat heb je vast al tig keer gedaan. Zorg wel dat je geen rommel achterlaat op het parkeerterrein, met het oog op een volgende keer.

Wanneer je gebruik maakt van alternatief busvervoer van SV Ajax doe je er verstandig aan om voor precieze vertrektijden je mailbox te checken. Daar vind je alle info!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >