Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop NAC-uit

Er zit een Avondje NAC aan te komen en dat is altijd goed nieuws! Het is jammer dat de wedstrijd werd vervroegd, maar gelukkig is het toch al wintertijd en dus vroeg donker. Dat hoort er gewoon bij. Er zijn 750 Ajacieden welkom in helaas het slechtste uitvak van het seizoen.

02 november 2018 - 23:08
nacuitcar
NAC heeft het slechtste uitvak van alle clubs in de eredivisie. © De Brouwer

Het enige nadeel van NAC-uit is namelijk het uitvak. Het wordt niet voor niets een vissenkom genoemd. Je kunt bijna beter rondjes gaan lopen dan een poging ondernemen om de wedstrijd te kijken, maar goed. We zijn als uitsupporters wel iets gewend.

De kaartverkoop voor het treffen tussen NAC en Ajax start zaterdag. Een kaartje kost 29,24 euro en er is sprake van een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena, al zijn er ook mogelijkheden om alternatief op te stappen. Er is sprake van een echt alternatief en alternatieve SV Ajax-bussen.

Hou er trouwens rekening mee dat de wedstrijd in Breda is vervroegd van 20.45 naar 18.30 uur. Dit heeft alles te maken met de Europese verplichtingen van Ajax. Eerst zaterdag 24 november NAC-uit, daarna snel door naar Athene voor het treffen met AEK.

Zoals gezegd: er is sprake van een echt alternatief en alternatieve SV Ajax-bussen. Als je alternatief wilt opstappen, moet je een kaartje kopen met ALT. Je kunt dan opstappen in de buurt van het Rat Verlegh Stadion, bij station Lage Zwaluwe. Met een kaartje voor AMS kom je hier de bus niet in.

Omgekeerd kom je met een kaartje voor ALT niet binnen bij de JC Arena of in een bus die vertrekt vanaf een van de bekende opstapplaatsen. De kaartverkoop begint zaterdag voor uitkaarthouders met voorrang en volgende week zijn 'gewone' uitkaarthouders aan de beurt. Dan begint ook het inschrijven voor vervoer via SV Ajax-bussen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >