Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info omwisselen, training kijken en meer voor Benfica - Ajax

Jawel, het is bijna zo ver. Ajax krijgt woensdag de kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League! Dat klinkt een beetje onwerkelijk begin november, maar het is toch echt zo. Hier volgt info voor Ajacieden die naar Portugal reizen!

05 november 2018 - 15:26
omwisellbencar
Hier moet het woensdag gebeuren! © Ajax Life

Ajax wordt in Lissabon gesteund door maar liefst 3162 supporters. Voor sommigen is de reis misschien al begonnen op het moment dat wij dit bericht tikken, anderen starten hun tripje misschien op een later moment. Hoe dan ook, een goede reis gewenst!

Als jij tot de 3162 supporters behoort die het uitvak gaan bevolken van het Estadio da Luz dan volgt hier belangrijke informatie om tot je te nemen. Allereerst, zet de klok een uurtje terug als je bent geland! De tijdstippen die we hierna noemen, zijn gebaseerd op de Portugese klok!

Staat het tijdsverschil genoteerd? Mooi. Dan kunnen we het hebben over omwisselen. Het ophalen van je wedstrijdkaartje kan op twee momenten. Dinsdag tussen 18.30 en 19.30 uur bij ingang 32 van het stadion, waarna je via dezelfde ingang naar binnen kunt om de training te volgen.

Als je liever omwisselt op de wedstrijddag, moet je koers zetten naar het theater Coliseu dos Recreios. Deze omwissellocatie bevindt zich in het centrum van Lissabon. Je bent hier welkom tussen 10.00 en 15.00 uur. Als je later in Lissabon arriveert, raden we je aan om contact op te nemen met Ajax Fancare voor het maken van een afspraak.

Je moet bij het omwisselen je seizoenkaart kunnen tonen plus legitimatiebewijs. Een kaartje is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Je krijgt geen nieuwe als je ‘m kwijt maakt.

We hebben het al gehad over het bezoeken van de training, maar nog niet over het bijwonen van de wedstrijd. Hou er sowieso rekening mee dat de wedstrijd dus al om 20.00 uur begint, wat weer een logisch gevolg is van het uurtje tijdsverschil.

Je kunt het stadion bereiken via de blauwe metrolijn. Maar er is ook een extra optie. Er vertrekt om 17.30 uur een speciale, directe metro vanaf station ‘Rossio’. Dit station ligt middenin de stad, maar het is aan jullie zelf om af te wegen of je hierin stapt.

Als je op eigen gelegenheid richting stadion reist, stap dan uit bij halte ‘Colegio Militar / Luz’. De reistijd van het centrum naar het stadion bedraagt ongeveer tien minuten, dus die directe metro vertrekt misschien inderdaad wat vroeg. Als je maar zorgt dat je er om 20.00 uur bent!

Er spelen verder geen bijzondere dingen. Maak er een mooi tripje van, Ajacieden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >