Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar uitduel met PEC!

Het lijkt misschien ver weg als je bedenkt wat er in de tussentijd allemaal staat te gebeuren, maar Ajax neemt het 8 december op tegen PEC Zwolle. En het betreft een uitwedstrijd. Dan is er extra voorbereiding nodig. Zoals het regelen van vervoer.

23 november 2018 - 16:31
pecbuscar
PEC-uit zit er ook alweer aan te komen! © De Brouwer

Er zijn die zaterdag (aftrap 19.45 uur) in totaal 500 Ajacieden welkom in het uitvak van het stadion met die vervelende naam. Er is sprake van een autocombi, maar als je liever in de bus stapt, kan dit ook.

Het is wel zaak om eerst een kaartje te scoren. Als je een ‘gewone’ uitkaarthouder bent, krijg je zaterdag de kans om een kaartje te scoren. Dan vindt de grote loterij plaats. Ben jij een gelukkige winnaar? Dan kun je je aanmelden voor busvervoer.

Er staan bussen klaar op de Middenweg (15), maar ook in Almere/Duivendrecht (10), Den Bosch (16) en Leiden (29). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen. Omdat het in feite een autocombi betreft, vragen we een bijdrage als je toch met de bus wilt.

Leden van SV Ajax betalen een tientje voor een retourtje Zwolle, niet-leden moeten 15 euro betalen voor ze met de bus mee mogen. Het afrekenen kun je direct doen tijdens het aanmelden, dat scheelt weer.

Succes met de loterij!

[gravityform id="166" title="false" description="false"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >