Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bus rijdt naar... FC Twente-uit?!

Er staat binnenkort een pijnlijk affiche op het programma voor FC Twente. De tukkers nemen het namelijk niet op tegen het eerste elftal van Ajax, maar tegen Jong Ajax. Dat is niet leuk, voor de ploeg uit Enschede. Een handige SV Ajax-bus zet koers naar de Grolsch Veste!

25 november 2018 - 16:13
bustwentecar
Hier krijgen wij wel honger van! © De Brouwer

Er zijn alvast de nodige kaartjes verkocht aan Ajacieden die het broodje beenham liever geen jaartje overslaan en we begrijpen dat er zelfs voldoende animo is om een busreis online te zetten. Die bus vertrekt vanuit Leiden en er is ruimte voor 45 supporters. Je kunt ook in Amsterdam opstappen.

Overigens loopt de kaartverkoop nog dus als jij ook heel graag alsnog Twente-uit wilt bijwonen, dan is het nog mogelijk om een kaartje te kopen. De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie wordt vrijdag 30 november gespeeld en de aftrap is om 20.00 uur. Het is ver rijden plus dreiging van files, dus de bus gaat bijtijds rijden.

Als je wilt meerijden, wordt er wel een kleine bijdrage van je verwacht. Wie lid is van SV Ajax betaalt 10 euro voor een retourtje naar Enschede, niet-leden moeten 15 euro inleggen. Afrekenen doe je direct tijdens het aanmelden!

[gravityform id="170" title="false" description="false"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >