Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 8: En nu door!

Winnen van Benfica en Feyenoord in één week voelt natuurlijk heerlijk. Ajax zit in een flow. Hopelijk houdt de ploeg dat vast in Lissabon! In onze nieuwe krant, die vrijdag op de mat valt, kijken we vooruit.

02 november 2018 - 07:00
cover-ajax-life-8-1200
Het worden spannende weken! © Ajax Life

Na het fijne Amsterdamse oktoberfeestje in München wacht ruim drieduizend Ajacieden komende week opnieuw een mooie awayday in Lissabon. Ajax Life reisde vooruit en leerde over de stadrivaliteit, corruptieschandalen en bezocht het fraaie Estadio Da Luz.

Ook zaten we uitgebreid om tafel met Dusan Tadic. Aan de hand van één foto vertelt de Ajacied honderduit over zijn ervaringen bij Ajax. De aanvaller zit vol goede teksten en krabbelde ook nog eens zijn handtekening op een shirtje dat we mogen weggeven.

Een bijzonder verhaal in onze nieuwe krant gaat over Yakubu Abubakari. De Ghanese ex-Ajacied overleed een jaar geleden plotseling op 35-jarige leeftijd. Zijn Amsterdamse gastgezin koestert warme herinneringen aan de tijd dat Yakubu bij hen woonde. We gingen op bezoek.

Sven Botman is met zijn 1,94 meter de langste speler op De Toekomst. De verdediger van Ajax onder 19 houdt van vechtvoetbal, maar vindt het voetballende aspect net zo belangrijk. We spraken het grote talent die zo lang moest knokken voor zijn eerste contract.

Verder blikken we in de krant terug op de afgelopen weken en maakte Menno Pot een mooi verhaal over materiaalman en oer-Ajacied Sjaak Wolfs. David Endt schreef over het vergeten successeizoen 1978/1979.

Ook ontleden we weer een iconisch Ajaxshirt, ditmaal het uitshirt van 1996/1997. Je weet wel, het tricot waarin Dani zo mooi doel trof, uit bij Atletico Madrid.

Wil jij deze verhalen lezen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax. Onze krant Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >