Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mascottes Ajax Kids Club juichen zeven keer in Rotterdam!

De mascotte van Excelsior voorspelde 1-5, maar het werd 1-7. De prijswinnaartjes van de Ajax Kids Club beleefden daarmee een heerlijk dagje Rotterdam!

12 november 2018 - 10:31
1200-16
De mascotte van Excelsior zat er maar twee doelpunten naast! © Ajax Kids Club

Tjongejonge, Ajax won zondag in Rotterdam met 1-7 van Excelsior! Het gebeurt niet zo heel vaak dat Ajax zo veel doelpunten maakt in een wedstrijd. De winnaartjes van de Ajax Kids Club die met de spelers van Ajax mee het veld op mochten, konden dus zeven keer juichen. Gaaf!

Op de foto hierboven zie je de mascotte van Excelsior een voorspelling doen, zo lijkt het. Onze Lucky was in de Johan Cruijff Arena achtergebleven, maar het was natuurlijk leuk dat de Excelsiormascotte even hallo kwam zeggen. 

De wedstrijd was ook heel leuk, want de mascottes zagen hun cluppie zeven doelpunten maken! Donny van de Beek maakte er twee, maar ook Kasper Dolberg, David Neres, Hakim Ziyech en Lasse Schöne scoorden. Excelsior schoot de bal ook een keertje in het eigen doel...

We hebben natuurlijk weer een leuk fotoverslag gemaakt van de dag. De foto's zijn van onszelf en van Pro Shots. Oh, enne, je kunt hier stemmen wie jij de beste speler van Ajax vond!

Wil je ook kans maken om als spelersmascotte mee het veld op te gaan? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club. Je kunt dan meedoen aan verschillende evenementen en je krijgt dan ook het Ajax Kids Clubmagazine thuisgestuurd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >