Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

AEK, autoriteiten en Uefa bevestigen veiligheid uitvak in Athene

Goed nieuws voor Ajacieden die een tripje Athene op de planning hebben staan. Het uitvak van het Olympisch Stadion is veilig verklaard en dus kan de kaartverkoop van start gaan. Er heeft een extra inspectie plaatsgevonden.

13 november 2018 - 17:48
aekveiligcar
We hoeven ons blijkbaar geen zorgen te maken om het uitvak. © Pro Shots

Het Olympisch Stadion is ook bekend onder de noemer Spyridon Louis en vormt de vaste thuisbasis van AEK Athene. Het biedt plaats aan 71.030 supporters. Er was sinds het bezoek van Bayern München reden om te twijfelen over de veiligheid.

De Duitsers zetten het in het niet uitverkochte stadion op een springen en het betoon bewoog wel heel erg op en neer. En heen en weer. Een beetje speling is goed, want dan komt er energie vrij. Maar van een heleboel speling word je niet vrolijk.

De Uefa startte daarop een onderzoek en deed navraag bij de Griekse autoriteiten. Ook Ajax hield de kwestie uiteraard nauwlettend in de gaten, omdat je niet wilt dat er iets gebeurt als jouw supporters plaatsnemen in het uitvak.

Een extra vragenrondje van de Uefa in combinatie met een extra inspectie, die 1 november heeft plaatsgevonden, leverde geen verontrustende resultaten op. Dit betekent goed nieuws, want dan kan de kaartverkoop van start gaan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >