Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Supporters geven spelers zetje in de rug in aanloop naar de klassieker

De laatste training voor de klassieker is de afgelopen jaren een echte traditie geworden. Ook nu stroomde sportpark De Toekomst vol met supporters om de spelers nog een keer toe te zingen voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord.

27 oktober 2018 - 15:54
RKL_1842

Bij een klassieker hoort altijd een beetje voorpret en dat is precies wat de aanwezige supporters beleefde tijdens de laatste training. De ploeg van Erik ten Hag kreeg alvast een eerste zetje in de rug voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord.

Supporters waren welkom om het eerste deel van de training bij te wonen. Daarna werd de oefensessie achter gesloten deuren vervolgd om een optimale voorbereiding te hebben op de wedstrijd van zondag, die om 14.30 uur begint.

Op de tribunes rondom het hoofdveld werd maar weer even aangetoond hoe belangrijk de klassieker en alles er omheen wel niet is. Door te zingen, te springen en gek te doen.

Pro Shots was zaterdag ook aanwezig en schoot wat fraaie plaatjes.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >