Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Noem de laatste 55 basisklanten thuis tegen Feyenoord

Het epische gevecht met Benfica ligt achter ons en dus verschuiven we de blik richting zondag. Dan komt Feyenoord op bezoek. Als opwarmertje laten we jullie hersens kraken met een heuse klassieker-quiz!

25 oktober 2018 - 11:48
quiz-klassieker-1200

Tot dusver kunnen we stellen dat het een mooie week is. Ajax haalde in de slotseconden de trekker over tegen Benfica en schreef een 1-0-overwinning bij in de boeken. Het was flink genieten, maar het wordt nu tijd om ons vizier te richten op zondag 14.30 uur. Dan trappen Ajax en Feyenoord de klassieker af in de Johan Cruijff Arena.

Speciaal voor jullie hebben we een heuse klassieker-quiz in elkaar gedraaid. Gewoon om de voorpret richting het weekeinde alvast wat te verhogen. 

Wat vragen we precies? Nou ja, best simpel: vul de 55 lege vakjes hieronder in. Krijg jij het voor elkaar om de laatste vijf basisopstellingen van Ajax in de klassieker tevoorschijn te tikken?

Let op: het gaat om de thuiswedstrijden. Je krijgt zes minuutjes de tijd. Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >