Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

F-side moet flink turen voordat het kan juichen dankzij Frenkie!

Wie zondag van de partij was in de Johan Cruijff Arena, heeft zonder het te weten een tweetrapsraket zien opstijgen. We hebben het natuurlijk over de festiviteiten rond de openingstreffer. Als je niet direct zeker bent van je zaak, juich je toch voorzichtig!

29 oktober 2018 - 12:04

Is de bal over de lijn? Telt-ie wel? Op zulke momenten kan een seconde aanvoelen als een minuut. En je wilt natuurlijk niet voor gek staan door als enige uit je dak te gaan terwijl het doelpunt helemaal niet telt.

Alsof je juicht voor een vrije trap die in het zijnet belandt. Dan kun je wel door de grond zakken. Al is het maar vanwege het uitlachen dat ongetwijfeld volgt. Daarom werd er met enige voorzichtigheid gereageerd, ook op de F-side.

Je moet vanaf de F-side al naar de overkant van het stadion kijken, maar als er dan ook nog wordt getwijfeld… Gelukkig verplaatsten we onze blik daarna richting de grens en als die in beweging komt, weet je het zeker: doelpunt!

En wat doe je als Ajax een doelpunt krijgt toegewezen in de klassieker? Dan gaan we juichen! We konden daarna nog twee keer juichen, want het werd uiteindelijk 3-0. De overige sfeervideo’s van Ventos staan op zijn YouTube-kanaal.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >