Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Deze wallpaper is speciaal voor de moeder van Mazraoui!

Voor de tweede keer in haar leven was mama Mazraoui van de partij bij een wedstrijd van haar zoon. Ze had een goede avond uitgekozen. Ajax won dankzij een doelpunt in blessuretijd met 1-0 van Benfica, gemaakt door haar zoon. Laten wij het afmaken met een wallpaper van Noussair Mazraoui!

24 oktober 2018 - 00:34
wallbencar

Hij legde de afvallende bal nog even goed, de rechtsback van Ajax. Want ja, weer is het een verdediger die doel treft. Voor de vierde keer alweer in de groepsfase van de Champions League, terwijl er in totaal vijf keer is gescoord.

Die aanname maakte het verschil. Net als de keuze voor de korte hoek. Verderop nam Mazraoui te veel poppetjes waar. Hij legde aan en voelde toen de bal van zijn voet vertrok: dit kan wel eens een goed schot blijken.

Er was alsnog een beetje hulp van een verdediger voor nodig, maar wat er daarna toch allemaal gebeurde… Onbeschrijfelijk! De fundering van de Johan Cruijff Arena moet stevig zijn, want het stadion trilde op zijn grondvesten.

Het winnende doelpunt, op het hoogste Europese platform, in de toegevoegde tijd en daardoor prima uitzicht op het bereiken van de tweede ronde van de Champions League. Het kon allemaal niet op.

En omdat Ajax heeft gewonnen, maken wij een wallpaper. Voor mama Mazraoui. Maar ook voor jullie. Hij is precies geschikt als achtergrond voor je mobiele telefoon. We zien de screenshots wel tegemoet, vinden we leuk!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >