Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Benutte penalty levert Tadic ook een wallpaper op

Hij kan het nog! De penalty's die Dusan Tadic dit seizoen nam, kunnen maar beter niet in de herhaling voorbijkomen. Vooral die ene strafschop namens Servië was een drama. Maar gelukkig, Tadic kan het nog. En daar belonen we hem voor!

21 oktober 2018 - 12:52
wallhee

De uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (0-4) was slechts een opwarmertje voor wat komen gaat, maar er moest natuurlijk nog wel eventjes worden gewonnen. Dat lukte gelukkig, zonder al te veel moeite.

Je kunt opmerken dat het na drie minuten al was beslist, maar direct na rust wisten we het helemaal zeker. De bal ging op de stip en dit keer mocht Tadic ook daadwerkelijk aanleggen. De linksvoor stuurde de doelman de verkeerde hoek in.

En, niet geheel onbelangrijk: hij schoot de bal tegen de touwen! Dit betekende de 0-3 en dat was fijn, maar we hopen dat deze rake penalty een hoger doel dient. Dat Tadic weer vertrouwen heeft wanneer hij straks op een belangrijk moment klaar staat op elf meter van het doel.

Om dat vertrouwen een beetje verder op te vijzelen, hebben we besloten om de juichende Tadic op de wallpaper te plaatsen. Je ziet dat er sprake is van opluchting, anders juich je niet zoals hij doet tijdens een gemakkelijk avondje Heerenveen-uit. Op naar meer!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >