Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Aan voorpret geen gebrek bij Ajacieden in München!

Soms heb je van die awaydays waarbij je op voorhand weet dat het een lastige opgave wordt. Ajax staat voor zo'n lastige opgave, aangezien het Bayern München treft. In eigen huis ook nog eens. Al biedt dat tijdens het Oktoberfest ook zo zijn voordelen. Plaatjes van de laatste voorbereidingen!

02 oktober 2018 - 17:52
voorpretcar

Als Ajax zo'n zware uitwedstrijd tegemoet gaat, is het wel zo leuk als je er een fijn tripje van kunt maken. Nou, dat kan in München. We hebben het zelf eventjes gecheckt en we moeten zeggen: het kan zelfs heel goed!

We hoeven in München niet moeilijk te doen over het plein of een kroeg waar wordt verzameld. Welnee, in de tent moet je zijn! We spotten pullen. Pullen bier. Grote pullen bier. Welke tent je kiest maakt niet uit, want je spot vanzelf wel Ajacieden. Er zijn er genoeg en ze vermaken zich meer dan opperbest.

En als je ze niet ziet, dan hoor je ze wel. Je hoeft alleen maar op het geluid af te gaan. Negentig minuten lang, dat werk. Het mooie aan dit alles is dat de supporters van FC Bayern ook in wedstrijdkleding (en lederhosen) ruim vertegenwoordigd zijn. Iedereen kriskras door elkaar heen. Lekker ouwehoeren en proosten. Nooit meer naar huis.

Maar laten we vooral niet vergeten dat er om 21.00 uur een mooie wedstrijd op het programma staat!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >