Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Word jij mascotte bij Heerenveen - Ajax?

We zoeken weer spelersmascottes voor een heel leuke uitwedstrijd. We gaan dit keer naar Friesland om te spelen tegen sc Heerenveen! Ga jij met ons mee?

01 oktober 2018 - 10:16
mascottes-1200-2

Met de spelers van Ajax het veld oplopen is voor veel supportertjes een droom. Wie weet komt die droom voor jou zaterdagavond 20 oktober uit… Dan speelt Ajax om 20.45 uur in Friesland tegen Heerenveen. Je bent dus wel heel laat thuis!

Misschien ben jij wel van de partij, want we gaan nooit zonder onze mascottes op pad! Wedstrijden in het Abe Lenstra Stadion zijn altijd enorm spannend. Als je wint, dan krijg je natuurlijk ook twee kaartjes voor de wedstrijd.

We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/tm 11 jaar) die er heel graag bij in het Friese land. Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de lastige prijsvraag beantwoorden. Als het goed hebt, loop jij misschien wel aan de hand van je grootste idool het veld op. Gaaf!

Meedoen kan tot en met zondag 7 oktober. De winnaars krijgen een mailtje.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer.

Prijsvraag: noem drie spelers van Ajax die ooit voor sc Heerenveen speelden.

[gravityform id="112" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >