Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Was jij bij Bayern - Ajax? Vul dan deze enquête in!

Wat was het geweldig hè, de awayday in München. Ajax pakte tegen het grote Bayern een puntje (1-1) en had zelfs kunnen winnen, terwijl ook het uitvak indruk maakte op heel Europa. Om alle tripjes zo fijn te maken, is het een goed idee om een enquête in te vullen!

15 oktober 2018 - 13:07
enquetecar
Het tripje naar Munchen was fantastisch en dat gunnen we iedereen. © Pro Shots

De enquête is opgesteld door Football Supporters Europe, kortweg FSE genoemd. FSE is de belangenbehartiger van voetbalsupporters op Europees niveau en heeft op precies dit onderwerp korte lijntjes met de Uefa. De leden zijn verspreid over veertig landen.

We konden er vorig seizoen niet aan meedoen, maar voor het tweede jaar op rij houdt FSE enquêtes onder supporters van clubs die Europese uitduels bezoeken. Het hogere doel hiervan is uiteraard om het steunen van je club tijdens internationaal voetbal zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Je kunt denken aan het wegnemen van obstakels (gekke regelingen, apart gedrag politie, dure kaartjes) en het inzetten op minimumeisen voor uitvakken kriskras door Europa. Via de enquête komen pijnpunten naar boven en daarna wordt het mogelijk gericht op zoek te gaan naar oplossingen.

Er is uiteraard eerst input nodig en daarvoor kijken we naar de 3739 Ajacieden die in München van de partij waren. Dat zijn jullie! Wil jij het voor jezelf en supporters van andere clubs mogelijk maken om op een prettige manier Europese potjes te bezoeken?

Vul dan deze enquête in! Neem er even tien minuten de tijd voor en geef serieuze antwoorden, dan kan FSE met de resultaten in de hand aankloppen bij de Uefa.

[gravityform id="142" title="true" description="true" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >