Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel mee met onze SV Ajax poule!

De interlandbreak is over en dat betekent dat dit weekeinde speelronde negen van start gaat. Laat jouw voetbalverstand de uitslagen voorspellen via onze SV Ajax poule en sleep mooie prijzen in de wacht!

20 oktober 2018 - 14:49
Poues
Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen! © Pro Shots

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie meedoen met een ouderwetse Ajaxpoule. Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Zo gaat het er dus om of jij goed in de glazen bol kunt turen.

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken, de hele komende speelronde kun je als voetbalkenner goed proberen te voorspellen. Weet AZ zich bijvoorbeeld te revancheren tegen FC Utrecht? En hoe eindigt de degradatiekraker tussen Fortuna Sittard en De Graafschap? Jij beslist!

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Als je vanavond voor 18.30 uur alle uitslagen invult, dan zit je goed.

Wat moet je doen? Downloadt onze app en ga in het menu (Android) naar Poules of klik op het tabje Poules als je op een iPhone of iPad werkt. Log in met je lidnummer en de rest wijst zich vanzelf. Als je achter je pc wil meedoen, maak dan gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >