Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tweede ring beschikbaar voor bekeravondje Ajax - Kowet

Het lijkt erop dat we ons kunnen opmaken voor een heerlijk bekeravondje. Ajax heeft de eerste vakken van de tweede ring in de verkoop gedaan voor het treffen tussen Ajax en Go Ahead Eagles. Dit betekent dat de Johan Cruijff Arena al voor de helft is gevuld.

12 oktober 2018 - 16:32
gaecar
De zin is goed, beter wordt het ook een mooi avondje! © Sjoerd Tullenaar

De Ajacieden mogen eindelijk weer eens aantreden voor een thuiswedstrijd in het KNVB-bekertoernooi en dat valt in de smaak, zo blijkt. Bijna alle stoeltjes op de eerste ring zijn al aan de man (of vrouw) gebracht en dus is het tijd om bij te schakelen.

De vakken op de lange zijde op oost zijn nu ook beschikbaar. De wedstrijd wordt woensdag 31 oktober gespeeld en de aftrap is om 20.45 uur. Dat laatste vormt wellicht een minpunt als je graag een kleine Ajacied wilt meenemen, maar de prijzen zijn prima.

Je betaalt 5 euro voor een stoeltje op de korte ring en 7,50 euro voor een kaartje op de lange zijde. Dat is werkelijk prima! Daarmee is ook gelijk een reden gevonden voor het feit dat het stadion al voor de helft is gevuld, ruim twee weken voor de aftrap.

We zijn benieuwd of de interesse voor Ajax - Kowet zo groot is dat ook noord of zuid tweede ring nog beschikbaar komt. Met een beetje geluk schiet de teller dik door de 30.000 verkochte kaarten en dat is natuurlijk hartstikke mooi!

Klik hier om kaartjes voor Ajax - Go Ahead te kopen

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >