Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax Vrouwen in Champions League tegen Lyon

Op een uitverkocht sportpark De Toekomst speelt Ajax Vrouwen woensdagavond misschien wel de grootste wedstrijd sinds het bestaan. De wedstrijd wordt uitgezonden door Ziggo Sports Voetbal.

17 oktober 2018 - 13:14
vrouwen-1200-1
Kan Ajax Vrouwen stunten tegen de titelhouder? © Ajax Images

De Uefa Women’s Champions League-ontmoeting tussen Ajax Vrouwen en Olympique Lyon is er eentje om van te watertanden. De Franse ploeg arriveert als titelhouder in Amsterdam en is op voorhand de absolute favoriet.

De wedstrijd is helemaal uitverkocht en dat moet de speelsters van trainer Benno Nihom enorm goed doen. Wie naast een kaartje greep, kan de wedstrijd wellicht volgen op het betaalkanaal Ziggo Sports Voetbal. De uitzending begint om 18.55 uur, de aftrap is vijf minuten later.

Mocht je geen abonnement hebben op het kanaal, dan kun je een ook een livestream van de wedstrijd los bestellen voor het bedrag van 3,99 euro. Klik hier voor meer info.

Ajax Vrouwen heeft zich toegang verschaft tot de laatste zestien en dat verdient een groot compliment. “Dit is het mooiste dat er is. We hebben er keihard voor gewerkt en de meiden hebben er zin in,” benadrukt Nihom tegenover Ajax TV.

“We worden heus gedwongen om iets anders te spelen dan normaal. Dat is logisch, want ze hebben heel veel kwaliteit,” stelt Nihom over de Franse opponent.

Toch ziet de trainer kansen voor zijn speelsters. “We weten wel waar we ze eventueel pijn kunnen doen. Ze treffen met ons een ploeg met meer kwaliteit aan de bal dan ze gewend zijn. We moeten met lef spelen en dan is een goed resultaat mogelijk.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >