Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wie stel jij op tegen AZ?

De opstelling van Ajax wijzigt de afgelopen tijd nog wel eens, mede door blessures. Gelukkig heeft Ajax meer dan elf basisspelers en kan er dus het een en ander worden verschoven. We zijn benieuwd wie er morgen tegen AZ aan de aftrap verschijnen. Welke Ajacieden staan in jouw ideale basiself?

06 oktober 2018 - 15:35
TenHagOrigineel
Help de trainer met puzzelen! © Ajax Images

Frenkie de Jong is er hoogstwaarschijnlijk niet bij. De middenvelder is nog steeds niet herstelt van een kuitblessure, dus dat poppetje kun je beter even buiten beschouwing laten. Maar wie moet zijn plek overnemen?

Kies je voor dezelfde opstelling als tegen Bayern München, met Max Wöber en Donny van de Beek in de basis? Of gooi je het over een andere boeg en zet je Carel Eiting in je startopstelling?

En wie staat er bij jou in de spits? Kies je voor ervaring met Klaas Jan Huntelaar, geef je Kasper Dolberg speelminuten of beviel Dusan Tadic in de punt van de aanval eigenlijk wel? Om het nog lastiger te maken, Erik ten Hag gaf aan dat zelfs David Neres in de spits een optie is.

Kortom, een heleboel vragen waarop jij een poging kunt doen om het antwoord te geven! Je kunt je eigen opstelling maken via onze app. Als jij je opstelling hebt gemaakt en met #tenhagself deelt via social media, kunnen wij checken hoe het zit met je voorspellende gaven.

Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst downloaden. Als je onze app opent en vervolgens op ‘de tribune’ klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk.

We zien jullie opstelling graag tegemoet!

https://twitter.com/DavidSpelier/status/1047421360287490048

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >