Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wie stel jij op in de klassieker?

De klassieker staat aanstaande zondag weer op het programma. De wedstrijd tegen Feyenoord zal ongetwijfeld veel strijd met zich meebrengen en er zal koste wat het kost gewonnen moeten worden. Welke elf Ajacieden klaren volgens jou de klus?

27 oktober 2018 - 13:43
TenHag
Ten Hag heeft veel opties om uit te kiezen. © Pro Shots

De topwedstijden volgen elkaar in rap tempo op. Na Benfica komt nu Feyenoord op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De klassieker is niet alleen een wedstrijd om de eer, de winst inclusief drie punten is namelijk ook nog eens belangrijk met het oog op de titelrace.

Met een bijna fitte spelersgroep heeft Erik ten Hag veel opties om uit te kiezen. De vraag is met welke elf spelers Ajax zondag aan de aftrap verschijnt. Jij kunt de trainer helpen door je eigen opstelling te maken!

Wie zet jij bijvoorbeeld in de spits? Kasper Dolberg is op de weg terug, maar Klaas Jan Huntelaar staat hoog op het lijstje van topscorers in de klassieker. En hoe denk jij over het middenveld? David Neres viel afgelopen dinsdag uitstekend in, verdient dat volgens jou een basisplaats? En ten koste van wie dan? Vragen, vragen en nog eens vragen!

Jij kunt de trainer bij die vraagstukken helpen met een stukje advies. Dat kan met onze app. Daarmee bepaal jij de opstelling. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactieken vervolgens via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

We zijn benieuwd!

https://twitter.com/thomharting/status/1056140449830916096

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >