Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke keuzes maak jij tegen Benfica?

De ziekenboeg loopt leeg en dus heeft Erik ten Hag wat te kiezen tegen Benfica. Misschien kun jij de trainer helpen. Hoe ziet jouw basisopstelling eruit?

22 oktober 2018 - 17:23
tenhagself1200
Ten Hag staat voor lastige keuzes! © Ajax Images

Een hopelijk mooie Champions League-avond is in aantocht. Benfica bezoekt dinsdagavond de Johan Cruijff Arena, waar Ajax de gastheer is. De ploeg van Erik ten Hag staat er uitstekend voor in groep E, maar het is natuurlijk wel zaak om dat zo te houden.

Ten Hag ziet de Portugese opponent als gelijkwaardig aan Ajax en stelt dat zijn ploeg een prima kans maakt als het een goede dag heeft. De vraag is met welke elf spelers Ajax aan de aftrap verschijnt. Ten Hag staat voor een aantal lastige keuzes, want de ziekenboeg lijkt aardig leeg te stromen.

Noussair Mazraoui lijkt fit, Nico Tagliafico ook. Hakim Ziyech speelde tegen sc Heerenveen (0-4) en kent geen terugslag. Zien we Daley Blind weer op het middenveld of juist niet? En verhuist Donny van de Beek weer naar de bank of is hij verzekerd van een basisplaats? En wat doet Ten Hag met David Neres...? Gaat Kasper Dolberg spelen? Zo veel vragen.

Vragen die mogelijk ook door het hoofd van Ten Hag malen. Jij kunt de trainer helpen met een stukje advies. Dat kan met onze app. Daarmee bepaal jij de opstelling. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactieken vervolgens via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

We zijn heel benieuwd naar jullie vondsten en vooral welke elf namen de trainer uiteindelijk op het wedstrijdformulier zet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >