Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij het neer in de Allianz Arena?

Ho, wacht! Zet even die bierpul neer. Tussen alle gekkigheid op het Oktoberfest door speelt Ajax immers gewoon een potje Champions League-voetbal. Tegen Bayern uit München. Maar wie plaats jij aan de aftrap?

02 oktober 2018 - 10:52
ten-hag-1200
Kruip even op de stoel van Ten Hag en fabriceer een knappe basiself! © Pro Shots

Dat het treffen tussen Ajax en de Duitsers samenvalt met het Oktoberfest was reden genoeg voor veel Ajaxsupporters om uit te kijken naar het duel in deze groep E. Liefst 3739 Ajacieden reizen hun club achterna. Tja en dan kun je maar beter het nuttige met het aangename combineren, nietwaar?
 
Erik ten Hag en zijn mannen zullen er niks van meekrijgen. Die concentreren zich op de krachtmeting met de Duitse 'Rekordmeister'. Wat zou er in het hoofd van de trainer omgaan en welke spelers moeten het dinsdagavond gaan doen?
 
Jij hebt daar vast ook je gedachten over. Frenkie de Jong lijkt niet fit genoeg om te spelen, dus daar moet nog een puzzelstukje worden gelegd. Aan jou om te bepalen of dat stukje de naam van Donny van de Beek of Carel Eiting draagt. Of misschien tover jij wel een heel ander konijn uit de hoge hoed.

Je kunt je eigen startopstelling maken via onze app. Vervolgens kun je jouw basiself via #tenhagself als echte kenner delen op sociale media. Reken maar dat anderen er van alles van vinden, maar precies dat is ook de lol.
 
Heb je onze app nog niet? Dan moet je ‘m eerst even downloaden. Als je de app opent en vervolgens klikt op ‘de tribune’, dan kun je daarna de spelers op de juiste plek zetten.
 
We zijn benieuwd naar jouw tactische vondsten. Proost!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >