Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe vang jij gemis Tagliafico op?

Fijne dingen: Ajax hervat zaterdag de eredivisie uit bij sc Heerenveen. Tagliafico haakte af met heupklachten. Hoe lost Erik ten Hag dat op? Misschien kun jij een handje helpen?

19 oktober 2018 - 15:08
tenhagself-1200
Help jij onze trainer een handje? © Ajax Images

Met Benfica-thuis en de klassieker komen er mooie wedstrijden aan, maar Ajax moet eerst op bezoek in het Friese land. Puntenverlies is geen optie. De vraag is nu wie er allemaal gaan spelen....

Tagliafico dus sowieso niet. Daley Blind geldt als potentiele vervanger, maar dat is Max Wöber ook. Zie jij dat ook zo of durf jij een talent als Mitchel Bakker voor de leeuwen te gooien?

Via onze app bepaal jij de opstelling. Ga naar het tabblad 'de tribune' en kies een wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactieken met de buitenwereld, door deze te delen via sociale media en de hashtag #tenhagself.

We zijn heel benieuwd naar jullie vondsten! Zo heeft Ten Hag goede hoop dat Hakim Ziyech opgenomen kan worden in de wedstrijdselectie, maar of hij speelt, dat is nog maar helemaal de vraag. Zou jij het risico aandurven? Of liever even sparen richting Benfica en Feyenoord...?

Keuzes, keuzes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >