Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: gooi jij de boel overhoop tegen Kowet?

Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij hebben best zin in het bekeravondje tegen Go Ahead Eagles. We zijn ook benieuwd: welke elf spelers stuur jij woensdagavond de wei in...?

30 oktober 2018 - 11:57
hags-elf-kowet-1200
Welke elf spelers zou Ten Hag opstellen woensdag? © Ajax Images

Erik ten Hag kondigde na de met 3-0 gewonnen klassieker al aan dat hij spelers zou sparen tegen Kowet. Reserves krijgen de kans om hun kwaliteiten te etaleren, al voegde de trainer wel toe dat hij sowieso een sterk elftal op het wedstrijdformulier zet.

De vraag is dus of Ten Hag de hele boel overhoop gooit of dat hij louter wisselt op plekken waar spelers kampen met pijntjes of andere fysieke ongemakken. Zo kampte Andre Onana met schouderklachten en hoorden we Dusan Tadic praten over een pijnlijke lies.

Hoe zou jij de bekerontmoeting met Go Ahead Eagles aanpakken? Daar zijn wij best benieuwd naar. Gun je Vaclav Cerny bijvoorbeeld minuten? Wie zet je in de spits? Welke keeper plaats je onder de lat? Kostas Lamprou of Dominik Kotarski?

Vragen, vragen en nog eens vragen! Jij kunt de trainer bij die vraagstukken helpen met een stukje advies. Dat kan met onze app. Daarmee bepaal jij de opstelling. Breng jij Ajax een stapje dichter richting de finale?

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactieken vervolgens via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

We zijn best benieuwd hoe de trainer in jou de zaken aanpakt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >