Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steun Ajax bij de laatste training voor de klassieker!

Het aftellen naar de klassieker is nu echt begonnen. Er staan altijd wat vaste zaken op de agenda in aanloop naar de aftrap en één van de tradities is het bezoeken van de laatste training! Kom zaterdag naar De Toekomst! De training begint om 10.30 uur.

25 oktober 2018 - 13:58
laatstecar
Het bezoeken van de laatste training van Ajax wordt echt een traditie. © De Brouwer

Ajax is bezig aan een zeer leuk seizoen, maar om aan het einde van de rit nog steeds kansrijk te zijn voor de prijzen moet de thuiswedstrijd tegen Feyenoord in winst worden omgezet. En ook gewoon simpelweg omdat het een duel betreft met de aartsrivaal.

Een beetje voorpret is altijd leuk. En die voorpret kun je tegelijkertijd benutten om bij spelers en trainers te onderstrepen hoe belangrijk de klassieker voor ons is. Als jij je steentje wilt bijdragen, ben je zaterdag van harte welkom bij de laatste training!

De afsluitende openbare training vindt plaats op sportpark De Toekomst. De Ajacieden trainen om 10.30 uur op het hoofdveld en we weten al precies wat er daar omheen staat te gebeuren: zingen, springen, gek doen, alles erop en eraan!

Supporters zijn welkom om het eerste deel van de training bij te wonen. De oefensessie wordt later vervolgd achter gesloten deuren. Dit alles is bedoeld om een optimale voorbereiding te hebben op de wedstrijd van zondag, die om 14.30 uur begint.

Ajax meldt tenslotte dat er absoluut geen vuurwerk mag worden afgestoken op De Toekomst. Wie dit wel doet, riskeert een stadionverbod.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >