Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Slechts nog laatste zetje nodig voor streefbedrag standbeeld Cruijff!

Het standbeeld voor Johan Cruijff komt er! Dat kan bijna niets anders. Er klinken zeer positieve geluiden door vanuit de werkgroep. De werkgroep achter ‘Deze man verdient een standbeeld’ heeft een nieuwe tussenstand gegeven: de teller staat op 69.000 euro!

16 oktober 2018 - 18:04
tellercar
De collecte was een succes, maar daarmee stopte het nog niet! © De Brouwer

De opbrengst van de inzamelingsactie bij Ajax - AZ (5-0) bedroeg ongeveer de helft van het bedrag dat in totaal nodig is om een standbeeld van de nummer veertien te realiseren, maar alle aandacht heeft ook flink wat online donaties opgeleverd.

Zo kon het gebeuren dat de teller opliep en opliep en al de 69.000 euro heeft aangetikt. Anders gezegd: we kunnen nu serieus gaan aftellen, want er is nog ‘slechts’ 6000 euro nodig voordat het streefbedrag daadwerkelijk bij elkaar is.

De werkgroep heeft er alle vertrouwen in dat het streefbedrag wordt gehaald, zeker ook omdat er een positieve vibe hangt rond het hele project. Het is de bedoeling dat het standbeeld van Bob Haarms binnen twee seizoenen gezelschap krijgt van Johan Cruijff.

Om ervoor te zorgen dat deze wens inderdaad realiteit wordt, is het van belang om ook die laatste 6000 euro bij elkaar te krijgen. Als jij graag een bijdrage wilt leveren, dan kun je terecht op de website dezemanverdienteenstandbeeld.nl.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >