Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schöne conform afspraak alweer terug in Amsterdam

Lasse Schöne heeft het trainingskamp van Denemarken verlaten. De Denen bereiden zich voor op een oefenpotje tegen Oostenrijk, maar het is niet nodig om zorgen te hebben over Schöne. Hij keert volgens afspraak terug naar Amsterdam.

15 oktober 2018 - 17:15
lassecar-2
Staat Lasse in Friesland samen met Ziyech op het middenveld? © De Brouwer

Schöne kwam zaterdag namens Denemarken nog negentig minuten in actie tijdens de saaie wedstrijd tegen Ierland. Het eindigde zoals het begon, namelijk in 0-0. Dat duel werd gespeeld in het kader van de Nations League.

De Nations League is belangrijk en daarom vond Ajax het geen enkel probleem om de 32-jarige Schöne af te staan, maar waar mogelijk ziet de club hem graag gespaard worden. Precies dat is wat er nu gebeurt.

De controlerende middenvelder mag de oefenwedstrijd tegen Oostenrijk overslaan en keert huiswaarts. Laten we niet vergeten dat Schöne afgelopen zomer maar twee keer heel kort vakantie had, omdat hij met Denemarken actief was op het WK.

Erik ten Hag gaf voor aanvang van de interlandperiode nog maar eens aan dat hij hoopte dat de gezondheid van zijn spelers op nummer één stond. Dit lijkt bij Åge Hareide inderdaad het geval.

Schöne meldt zich later deze week op De Toekomst en start dan met de overige Ajacieden de voorbereiding op de uitwedstrijd van zaterdag, tegen sc Heerenveen.

https://twitter.com/dbulandshold/status/1051844769197056000

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >