Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook op Radio 1 was het een heerlijke voetbalavond!

Wie Ajax - Benfica (1-0) dinsdag via Langs de Lijn volgde, moet welhaast buiten adem zijn geraakt van het heerlijke enthousiasme dat uit de speakers spoot.

24 oktober 2018 - 13:41
1200-radioverslag
AMSTERDAM, Stadium Johan Cruyff Arena 23-10-20-18, football, season 2018 / 2019, Football Champions League . Noussair Mazraoui scores 1-0mduring the game Ajax - Benfica 1-0.

We kunnen gerust stellen dat verslaggeversduo Elshoff en Avsaroglu aardig op dreef was. De mannen kregen dan ook een zinderende wedstrijd voorgeschoteld in een kolkende Johan Cruijff Arena en dat gegeven klonk prima door via de radio.

Voetbal volgen via de radio kan behoorlijk enerverend zijn. Zeker als je veroordeeld bent tot louter geluid zonder beeld. Je bent dan volledig aangewezen op je radiovrienden. Aan hen de taak om te zorgen dat je de actie toch precies voor je ziet.

Precies dat is wat uitstekend lukte, zo blijkt als we de kansen nog eens in de samenvatting voorbij horen komen.

Na de late treffer van Noussair Mazraoui klotste de euforie werkelijk de ether binnen. Het is heerlijk om de korte radiosamenvatting nog eens terug te luisteren. De opbouw richting de bevrijdende 1-0 is heerlijk en als de goal dan eenmaal valt, dan mogen ook alle remmen los.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >