Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: er komen nog kaarten vrij voor de klassieker!

Al die Europese avondjes zijn hartstikke leuk! Maar er is meer. Laten we niet vergeten dat ook de klassieker eraan zit te komen. Als je nog geen kaartjes hebt, volgt woensdag om 10.00 uur een herkansing. Er komen nog wat kaarten vrij!

16 oktober 2018 - 17:45
klassiekcar
Vorige keer won Ajax met de nodige moeite. Wat wordt het nu? © Pro Shots

Het gaat om de laatste kaarten. Dit is dus automatisch ook jouw laatste kans om alsnog te zorgen dat je erbij bent in de Johan Cruijff Arena, als zondag 28 oktober (aftrap 14.30 uur) de klassieker op het programma staat.

Er komen kaartjes naast elkaar vrij in de vakken 415, 416 en 417. De goede verstaander kan hieruit opmaken dat het uitvak beschikbaar komt voor Ajacieden en dus helaas weer niet voor Feyenoorders.

Om het uitvak vervolgens helemaal leeg te laten, is ook zo wat. Dan kun je beter Ajacieden blij maken en dat is precies wat er gaat gebeuren. Afgaande op de oorspronkelijke verkoopinformatie kost een kaartje minimaal 42 euro.

Zorg dat je woensdag om 09.55 uur ingelogd en wel klaar zit, want dan gaat de laatste ronde in van de kaartverkoop. Seizoenkaarthouders, leden van de Supportersvereniging Ajax en ‘gewone’ clubcardhouders kunnen twee kaarten per barcode bestellen.

Dit geldt uiteraard alleen als de barcode nog niet gebruikt was. Het maximum is en blijft twee en je kunt geen extra joker inzetten. Je kunt je barcode vinden onder ‘mijn gegevens’ in Mijn Ajax. Je kunt hier naartoe klikken op het digitale platform voor de kaartverkoop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >