Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste kaarten actie: voor 25 euro naar Ajax - Feyenoord! [UITVERKOCHT]

Al een tijdje terug was de klassieker uitverkocht. Je weet als Ajax Jonge Schare-lid dat er altijd kans is op laatste kaarten! Ook deze editie van Ajax - Feyenoord hebben we kaartjes voor een goed bedrag!

19 oktober 2018 - 11:14
LKA-ajafey-1200
Schiet Donny ook deze klassieker met scherp? © Pro Shots

Zoals bij iedere competitiewedstrijd zijn er voor leden van Ajax Jonge Schare kaartjes gereserveerd voor een mooie prijs. De laatste kaarten die we voor jullie hebben achtergehouden zijn voor de klassieker. Dit omdat we zoveel mogelijk Ajacieden de kans willen geven een wedstrijd bij te wonen. Een kaartje kost 25 euro en normaal gesproken kost deze minstens dubbel zo veel.

De kraker tegen de Rotterdamse club staat voor zondag 28 oktober op de kalender, de aftrap is om 14.30 uur. Zin in een hoogstwaarschijnlijk memorabel middagje in de Arena? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver ruim 50 procent korting!

We hebben 30 kaarten in de aanbieding, in vak 407 of 409. Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Let op: de verkoop kan wel eens flink hard gaan. Op is ook echt op, dus twijfel niet te lang.

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Ook lid worden en kans maken op toffe prijzen of goedkopere kaarten? Sluit je dan snel aan!

DE WEDSTRIJD IS UITVERKOCHT!!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >