Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

KNVB wijzigt aanvangstijden van drie Ajaxduels

De Nederlandse voetbalbond KNVB heeft besloten de aanvangstijden van onder meer drie Ajaxwedstrijden te wijzigen. Dit heeft alles te maken met Ajax’ deelname aan de Champions League.

23 oktober 2018 - 12:17
tijden-1200
Goed, even de tijden bijwerken in de agenda's!

De KNVB stelt op diens website dat het Ajax en PSV zo veel mogelijk tegemoet wil komen bij een optimale voorbereiding op hun Europese wedstrijden. De bond voelt de verplichting om Nederlandse clubs waar het kan meer ruimte te geven tussen wedstrijden in de eredivisie en die in Europa.

Goed, om welke wedstrijden gaat het?

Op zaterdag 3 november worden de aftraptijden van de eredivisiewedstrijden van Ajax en PSV omgewisseld. Ajax - Willem II begint derhalve niet om 18.30 uur, maar om 20.45 uur.

Ook op zaterdag 24 november wisselen de aanvangstijden. NAC - Ajax stond eigenlijk voor 20.45 uur gepland, maar wordt vervroegd naar 18.30 uur. Ajax speelt de dinsdag erop uit in Athene tegen AEK.

De laatste voor nu: PEC Zwolle - Ajax begint op zaterdag 8 december om 19.45 uur. Dit is een uur eerder dan oorspronkelijk gepland en heeft alles te maken met het slotwedstrijd van Ajax in groep E tegen Bayern München. Deze wordt op woensdag 12 december afgewerkt. Aftraptijd: 21.00 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >