Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartje voor bekeravondje tegen Kowet kost slechts 5 euro

Er staat voor Ajax eindelijk weer eens een thuiswedstrijd in het KNVB-bekertoernooi op het programma. Het is pas de tweede ronde en Go Ahead Eagles komt op bezoek, dus dit vormt voor Ajax een mooie aanleiding om goedkope kaartjes aan te bieden.

05 oktober 2018 - 17:42
kowetcar
Bij de laatste wedstrijd tegen Kowet deed Heiko nog mee! © Pro Shots

De bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles wordt woensdag 31 oktober gespeeld (aftrap 20.45 uur). Je doet er direct verstandig aan om te checken of je die avond naar de Johan Cruijff Arena kunt komen, want een kaartje hoeft slechts 5 euro te kosten.

Er zijn twee smaken: kaartjes van 5 of 7,50 euro. Dit hangt er vanaf of je op de korte of lange zijde wilt zitten. De korte zijde is het goedkoopst, de lange zijde maar ietsjes duurder. In eerste instantie gaat de eerste ring in de verkoop. Later eventueel ook de tweede ring.

Bekeravondjes in de JC Arena kunnen heel leuk zijn, dus scoor een kaart! De kaartverkoop start zaterdag en je dient wel in het bezit te zijn van een seizoenkaart of clubcard. Je kunt per barcode vier kaartjes kopen, dus die verplichting hoeft niet zo’n groot probleem te zijn.

Seizoenkaarthouders kunnen zaterdag gelijk kopen, leden van SV Ajax zijn maandag aan de beurt. Hopelijk vult de JC Arena zich inderdaad goed, dat is wel zo leuk als Ajax en Kowet de 31ste eenmaal aftrappen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >