Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met Excelsior!

We zijn een klein beetje genoodzakt om alvast over de klassieker heen te kijken. Dit heeft er mee te maken dat de verkoop voor het uitduel met Excelsior is gestart. En alweer is afgelopen, want het is uitverkocht. Er is nog wel plek in onze bussen.

27 oktober 2018 - 09:57
exbuscar
Er gaan alleen maar Ajacieden met voorrang naar Excelsior-uit. © De Brouwer

Het uitvak van Woudestein heeft slechts ruimte voor vierhonderd Ajacieden en het laatste kaartje werd vrijdagmiddag verkocht. Dit betekent dat er tijdens Excelsior-uit alleen maar voorranguitkaarthouders van de partij zijn.

Er komt geen tweede ronde verkoop, simpelweg omdat alle kaartjes al zijn verkocht. De vierhonderd uitsupporters die de elfde van de elfde Excelsior - Ajax (aftrap 14.30 uur) bijwonen, moeten gebruikmaken van een verplichte buscombi.

Je kunt er wel voor kiezen om alternatief op te stappen. Er vertrekken SV Ajax-bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (vol), maar ook vanuit Almere/Duivendrecht (8), Den Bosch (21) en Leiden (27). De getallen tussen haakjes geven het aantal vrij stoelen weer. En inderdaad, bus Middenweg zit al vol.

Je hoeft verder niet bij te betalen omdat er in de basis sprake is van een verplichte buscombi. De inschrijving voor de bussen start zaterdag om 10.00 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >