Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

[VOL] SV Ajax-bussen alternatief voor Heerenveen-uit!

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar op deze bussen. Supporters die zich hebben aangemeld, kregen bericht per mail.

05 oktober 2018 - 17:21
heebuscar
Heerenveen-uit staat altijd garant voor een leuke en sfeervolle wedstrijd. © De Brouwer

Er zijn zaterdag 20 oktober (aftrap 20.45 uur) 1250 Ajaxsupporters welkom in het bezoekersvak van het Abe Lenstra Stadion en zoals ieder jaar zijn de kaartjes vast snel uitverkocht als de verkoop zaterdag om 10.00 uur een vervolg krijgt. Succes gewenst met het winnen van de loterij!

Als je een kaartje hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om met de auto naar Heerenveen af te reizen. Wel geldt als aanvullende voorwaarde dat drie Ajacieden een auto moeten delen om te mogen parkeren, dus misschien is het handiger om in de bus te stappen?

Dat kan, want er vertrekken op diverse plekken in den lande van die handige SV Ajax-bussen. Opstappen aan de Amsterdamse Middenweg is alleen geen optie. Die bus zit al helemaal vol. Er is nog wel beschikbaarheid in Almere (8), Den Bosch (19) en Leiden (21). Tussen haakjes staat het aantal vrije stoelen.

Omdat je er bij Heerenveen-uit vrijwillig voor kiest om in de bus te stappen, gelet op de ’verplichte autocombi’ vragen we een vergoeding voor een retourtje Friesland. Als je lid bent van SV Ajax kost de busreis een tientje, niet-leden moeten 15 euro betalen.

Aanmelden voor deze busreis is niet meer mogelijk door een storing. Supporters die zich al hebben aangemeld, krijgen maandag bericht per mail over het vervolg.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >