Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ga jij voor slechts 15 euro naar Ajax - Willem II?

Als lid van Ajax Jonge Schare weet je dat er altijd kans is op laatste kaarten! Ook voor Ajax - Willem II mogen we kaartjes weggeven voor een leuk bedrag: 15 euro.

26 oktober 2018 - 11:00
lka-willem-ii-1200-de-brouwer
Voor 15 euro naar Ajax - Willem II, dat is best een fijne deal toch? © Pro Shots

Zoals bij iedere competitiewedstrijd zijn er voor leden van Ajax Jonge Schare kaartjes gereserveerd voor een mooie prijs. De laatste kaarten die we voor jullie hebben achtergehouden zijn voor Willem II-thuis.

Een kaartje kost maar 15 euro en normaal gesproken kost deze minstens dubbel zo veel. Voor tieners die nog niet zo veel geld kunnen uitgeven, kan dit goed nieuws zijn.

De wedstrijd tegen de ploeg uit Tilburg staat voor zaterdag 3 november in de agenda, de aftrap is om 20.45 uur. Maak dus snel gebruik van onze aanbieding en beleef een hopelijk heerlijk avondje Ajax in de Johan Cruijff Arena.

We hebben 30 kaarten in de aanbieding, in vak 407 of 409. Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van het stadion.

Let op: de verkoop kan wel eens flink hard gaan. Op is ook echt op, dus twijfel niet te lang.

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Ook lid worden en kans maken op toffe prijzen of goedkopere kaarten? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="148" title="false" description="false"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >