Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Frenkie onderdeel van grote selectie voor Bayern-uit

Frenkie ist dabei! Het lijkt erop dat Frenkie de Jong op tijd speelklaar is voor de uitwedstrijd tegen Bayern München. De dribbelaar moest de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-2) nog overslaan vanwege een klein knieprobleem, maar reist 'gewoon' mee naar Duitsland.

01 oktober 2018 - 11:01
frenkiebaycar
Frenkie erbij is welkom nieuws in aanloop naar deze lastige wedstrijd. © Pro Shots

Dit kunnen we opmaken uit het feit dat Frenkie onderdeel is van de selectie die in het vliegtuig stapt naar München. Er stappen maar liefst 22 spelers in, onder wie drie keepers. Ook Maximilian Wöber lijkt weer fit. Hij was aanwezig in Sittard, maar speelde niet wegens ziekte.

Ajax deed er alles aan om Frenkie klaar te stomen voor het treffen met de Duitse recordkampioen. De eerste indicatie geeft nu aan dat dit is gelukt. Als Frenkie niet zou kunnen spelen, maakte hij waarschijnlijk ook geen deel uit van een selectie die op reis gaat.

Ook Hakim Ziyech staat op de lijst. De spelmaker kreeg in de slotfase van het uitduel met Fortuna een lelijke charge op zijn enkel te verwerken en zette wat laatste moeizame stappen, maar het ziet er naar uit dat het herstelproces vlotjes verloopt.

Ajax traint maandagavond in de Allianz Arena om alvast een beetje sfeer te proeven. De aftrap dinsdag is pas laat, om 21.00 uur dus.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >