Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dolberg verlengt contract met een jaartje tot 2022

Kasper Dolberg heeft zijn contract opnieuw verlengd. Dit keer met een jaartje. Dankzij de krabbel onder de nieuwe afspraken ligt Dolberg nu vast tot medio 2022. Het toont eens te meer aan dat het vertrouwen bij Ajax in de spits nog altijd groot is.

22 oktober 2018 - 13:55
dolcar
Wel of geen doelpunt, Dolberg oogt ijskoud. © Pro Shots

Ajax had vorig jaar tijdens de zomerstop de kans Dolberg voor goed geld te verkopen, maar zei ‘nee’. Helaas kwakkelt de spits sindsdien met blessures en daardoor ook zijn vorm, maar hij is nu op de weg terug met drie goals in zijn laatste drie duels.

Binnen Ajax bestaan geen twijfels over Dolberg. Er werd al een tijdje gesproken over een nieuw contract en die besprekingen zijn afgerond met een heus tekenmomentje. “Ik ben blij dat het rond is, want ik ben heel erg gelukkig bij Ajax,” aldus de Deense spits.

De nog altijd pas 21-jarige maar beresterke spits scoorde tot dusver 36 maal. Daarvoor had hij 85 wedstrijden nodig. We bedoelen maar te zeggen dat hij een aardig gemiddelde heeft, bijna één op twee. Het wordt nu vooral zaak om prijzen te pakken.

“Ik heb het idee dat ik op de weg terug ben,” merkt Dolberg op over zijn eigen bijdrage aan de successen die Ajax hopelijk spoedig beleeft. “Wat ik de laatste weken heb laten zien, moet ik nu doorzetten.”

Zoals gezegd ligt Dolberg nu vast in Amsterdam tot de zomer van 2022. Het is uiteraard niet gezegd dat hij zijn contract uitdient, dat doet bijna geen enkele voetballer, maar het lijkt er wel op dat de aanvaller voorlopig nog actief is in de Johan Cruijff Arena.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >